Vertsfamilier for japanske utvekslingselever søkes!

Bli bedre kjent med japansk kultur ved å bli vertsfamilie for en japansk utveklingselev!

Aikido.no fikk en henvendelse fra AFS-organisasjonen som organiserer utvekslingsopphold for ungdommer, de ønsker seg flere vertsfamilier”:

“Vi i AFS Norge jobber med utveksling av elever i inn – og utland. 19. august ankommer høstens utvekslingselever Norge, og de skal bo her ett skoleår og bo hos vanlige familier.

Vi sliter dessverre veldig med å plassere de japanske elevene i vertsfamilier, og derfor lurer vi på om du kan spre ordet til andre japan-interesserte, at vi trenger vertsfamilier til ni flotte japanske ungdommer!

Som vertsfamilie i AFS tar man imot et ekstra familiemedlem for 2-10 måneder. AFSeren skal bli en del av familien – og dele både hverdager og høytider, gleder og sorger. Alle familietyper kan bli vertsfamilier!

Jeg legger ved en presentasjon av noen av de japanske elevene som kommer nå. Du må gjerne dele denne på nyhetsbrev, nettsiden eller facebook.

Gå gjerne inn på http://www.afs.no/bli-vertsfamilie/deres-nye-familiemedlem/asia/ for mer informasjon om de japanske elevene som kommer.

På forhånd, tusen takk for hjelpen.

Med vennlig hilsen,

Laura Franco

Programassistent / Skolerelasjoner

Phone: +47 22 31 79 00

Direct number: +47 21 64 96 27

AFS Norge Internasjonal Utveksling

Trondheimsveien 135, 0570 Oslo, Norway
www.afs.no

Share on Facebook