Valg 2022

Til alle medlemmer, klubbstyrerinstruktører og enkeltmedlemmer i NAF over hele landet

Har du tenkt på at du har lyst til å være med å sitte i styret? Kanskje har du aldri hatt tid før, eller kanskje du har vært med før og kunne tenkt deg stille igjen? Kanskje er du ung og har lyst på organisasjonserfaring? Det kan være din tur nå! Nå trengs det flere nye motiverte medarbeidere til NAF styret. NAF er avhengig av engasjerte frivillige for å drifte organisasjonen på en god og tillitsfull måte, så hvis du har engasjement, tid og lyst, ikke nøl med å ta kontakt!

Mange har hatt verv før og det er helt overkommelig arbeid. Du vil få hjelp til å sette deg inn i arbeidet, og møtene er hovedsaklig på nett. Det er møter ca. en gang i måneden, i tillegg til at man som regel har fysisk møte under et par leire sammen med teknisk komité. Valget finner sted på årsmøtet på NAF sommerleir på Brandbu 03. juli, men du er slett ikke nødt til å være til stede om dette ikke passer inn i dine ferieplaner.  

Vi har litt knapp tid og trenger at interesserte melder sin interesse snarest, hvis det skal komme med i årsmøtepapirene som sendes ut i mai. Ellers er det ikke for sent å tenke seg om litt lenger. Dere kan ta kontakt med valgkomitéen helt fram til årsmøtet hvis nødvendig, kanskje noe må sjekkes ut med familie/jobb først. Valgkomitéen formidler også kontakt videre til styret om du skulle trenge mer info om et spesielt verv. 

LEDIGE VERV:

  • NAF trenger ny kasserer (kun for 1 år i første omgang, gjerne lenger) 
  • NAF trenger ny sekretær 
  • NAF trenger ny klubbkontakt 
  • NAF trenger et nytt varamedlem
  • NAF trenger muligens en ny revisor  

Ring gjerne Mona Brude på tlf. 911 65 848 eller sende epost til mona-bru(ved)online.no   

Share on Facebook