For at vi skal kunne publisere nyheten trenger vi minimum ett bilde som skal være på forsiden. VIKTIG: Bildet må ikke være større enn 1500px på den lengste siden.
Vi setter pris på at dere endrer bildet til riktig størrelse og laster dette opp i skjemaet under, men dersom dere ikke får det til kan redaksjonen hjelpe dere ved at dere sender inn skjema uten bilder og ettersender det til redaksjonen@aikido.no

Det er svært ønskelig med bilder og videoer også i posten. Bilder som dere ønsker skal være med i posten kan dere som over enten laste opp i skjema (maks 6) eller ettersende. Videoer må legges til som en link, og dere må dere selv laste opp video til f.eks. Youtube og dele link, denne ettersendes også slik at vi kan legge den til.

Takk for at du bidrar til å holde siden levende! En fra redaksjonen må godkjenne posten før den blir publisert.

Merk: Hvis bildet har feil størrelse tømmes skjema når du trykker send og det kommer opp en “error” tekst på neste linje. Pass derfor på at bildet har riktig størrelse og at du for sikkerhetsskyld har teksten kopiert ved siden av deg. Når skjema er riktig utfylt vil du få opp beskjeden ” Suksess! Din post er nå sendt til gjennomgang hos redaksjonen og vil bli publisert fortere enn svint.”

[user-submitted-posts]