Nasjonal Ungdomsleir 2024

Ungdomsleiren arrangeres av Aikido Ungdom Norge og er Norges eneste landsdekkende leir som er 100% av ungdom, for ungdom, i aldersspennet 15-25. Her finner du info om opplegg, overnatting, pris, reisetips… og reisestøtte! Dette blir kontinuerlig oppdatert, så følg med!

Er du mellom 15 tom 25 år er du hjertelig velkommen til FREDRIKSTAD fra torsdag 22. til mandag 26. februar.

Dette er 6. gang AUN (Aikido Ungdom Norge) arrangerer Nasjonal Ungdomsleir. Av ungdom, for ungdom, og med ungdom som instruktører! I tillegg har vi noen felles treninger med den lokale klubben. Vi tilegner oss masse erfaring, og knytter gode kontakter med andre ungdom i aikido-Norge!

Det blir treninger med bare oss, og sammen med den lokale aikidoklubben, vi kommer ha fritidsaktiviteter, vi lager mat sammen og sover gratis i dojo’en. Det blir mulig å søke om reisestipend for å gjøre det mulig for langtvekkifra aikido ungdom å delta (søkes i registreringsskjemaet).

Registreringsskjemahttps://tinyurl.com/NasjUngLeir2024

Hjelp å spre kunnskap om arrangementet!
Facebook event: https://www.facebook.com/events/906067641049802/
(klikk “deltar” – det hjelper synligheten!)
Plakat (heng opp i dojo’en!): pdf-format / jpg-format
Finn AUN på Instagram: @aun_ung

Reising:
Fly til Oslo, så tog til Fredrikstad (må nok skifte tog ved Oslo S). Eller samle en gjeng og fylle en bil!

Stedet: Fredrikstad Aikido Dojo GoogleMap
Rektor Østbyes gate 2, 1604 Fredrikstad. Rett på den andre siden av togsporet når du ankommer Fredrikstad Stasjon (fra nord/vest). Dojo’en ligger i underetasjen med egen inngang på baksiden av et rødbrunt mursteinsbygg.

Timeplan og instruktører :
Det hyres ikke inn instruktører, her er det vi som skal lede treningsøktene – meld din interesse i påmeldingsskjemaet. Kanskje skummelt å tenke at man instruerer, derfor sier vi heller at vi “leder en trening”, det i seg selv er en fin trening å forbedere en økt (be om hjelp i klubben din)! Vi åpner nok også for å ha en eller 2 fellestreninger med den lokale klubben.

Pris kr 400,- for hele leiren eller kr 100 pr dag.
Vi setter pris på om det betales på forhånd:
– bank overføring til 9680.36.20544
– vipps til 98250628 (Jacqueline).
Joda, kontant på stedet går også, men forhåndsbetaling er utrolig arbeidsbesparende og her er det VI som gjør arbeidet…)

Sosialt:
Vi finner på mye moro sammen i tillegg til å trene sammen! Vi planlegger bowling + pizza lørdag kveld, og vi har noen morsomme ideer for det som på fagspråket kalles “slumber party games”! Kom gjerne med egne ideer til fellesaktiviteter (inne/ute)!
This time it’s you who make the party happen 😎🥳

Reisestipender: En reisepott settes til side med støtte fra Kampsportforbundet og forhåpentligvis fra Fredrikstad Kommune.
I påmeldingskjemaet oppgir du om du søker reisestipend, og cirka reisekostnad. Etter reisen leverer du reisekvitteringer (fly inkl. til/fra flyplass / tog / buss / km), og stipendpotten vil deles prosentvis til alle godkjente søkere. Vi oppfordrer likevel å søke reisestøtte i egen klubb slik at potten vi har kan hjelpe de som virkelig ikke kan komme uten støtte.

Støtte fra aikido-miljøet: AUN ber alle klubbene å oppfordre ungdommene sine til å delta, samt å støtte dem både moralsk, økonomisk (om de kan) og med å hjelpe de utvalgte til å forberede en god treningsøkt for anledningen. De regionale AUN-representantene kommer også til å fungere som koordinatorer for fellesreise fra regionene  (f.eks. felles biltur fra Hamar til Fredrikstad, eller klubbtogtur fra Stavanger-Fredrikstad? Husk at jo tidligere du bestiller, jo billigere er det!

Overnatting: Gratis, i dojo’en! Her blir det gammeldags stil hvor vi sover på mattene, så husk sovepose og underlag.
Det finnes også en kjøkkenkrok m. kjøleskap og ovn. All frokost + lunsj dekkes under arrangementet!

Sponsorer og Støttespillere:  vi har fått støtte fra Kampsportforbundet! Og vi takker Fredrikstad Aikido for støtten! Og vi har søkt støtte hos Fredrikstad kommune!

Spørsmål henvendes aun@aikido.no eller aikimama@gmail.com

Arrangementskomiteen for Nasjonal Ungdomsleir 2024 i Fredrikstad er: 
AUN’s regionale representanter : Odd Joseph Nesse (Haugesund Aikido) for Sørvestlandet – Jakob Selbæk Pedersen (NTNUI) for Trondheimsregionen. Per Magnus Røed (Fredrikstad Aikido).
(vi leter etter flere rep’er for Stavanger og for Harstad/Tromsø).
Med takk til mentoren vår: Rafael Støre (Tenshinkan) og gode hjelpere som Jacqueline von Arb (Stavanger JuShinKan Aikido) for gode innspill og støtte underveis!

Share on Facebook