Nasjonal Ungdomsleir 2023

Ungdomsleiren arrangeres av Aikido Ungdom Norge og er Norges eneste landsdekkende leir som er 100% av ungdom, for ungdom, i aldersspennet 15-25. Her finner du info om opplegg, overnatting, pris, reisetips… og reisestøtte! Dette blir kontinuerlig oppdatert, så følg med!

Er du mellom 15 tom 25 år er du hjertelig velkommen til STAVANGER fra fredag 17. til søndag 19. mars.

Dette er 5-års jubileum for Nasjonal Ungdomsleir, da er vi tilbake i Stavanger! Organisert av AUN (Aikido Ungdom Norge), av ungdom, for ungdom, og med ungdom som instruktører! I tillegg har vi noen felles treninger med den lokale klubben. Vi tilegner oss masse erfaring, og knytter gode kontakter med andre ungdom i aikido-Norge!

Det blir treninger med bare oss, og sammen med den lokale aikidoklubben, vi kommer ha fritidsaktiviteter, vi lager mat sammen og sover gratis i dojo’en. Det blir mulig å søke om reisestipend for å gjøre det mulig for langtvekkifra aikido ungdom å delta. 

Registreringsskjemahttps://tinyurl.com/NasjUngLeir2023
Facebook event: https://www.facebook.com/events/870453984100467 (klikk “deltar” – det hjelper synligheten!)
Plakat (heng opp i dojo’en!): pdf-format / jpg-format
Finn AUN på Instagram: @aun_ung

Stedet:
– Stavanger JuShinKan Aikido Dojo (overnatting & hele lørdagen) GoogleMap
– Siddishallen, Kampsportsalen i 3. etasje (fredag & søndagstreningene) GoogleMap
(Flybussen stopper rett utforbi, stop: DNB Arena / Stavanger Turnhall
Kystbussen fra Bergen/Haugesund stopper i rundkjøringen: Eiganesveien/Tjensvollkrysset)

Timeplan og instruktører :
Det ønskes at mange fra de ulike klubbene skal lede en av øktene – meld din interesse i påmeldingsskjemaet. Kanskje skummelt å tenke at man instruerer, derfor sier vi heller at vi “leder en trening”, det i seg selv er en fin trening å forbedere en økt! Vi åpner nok også for å ha en eller 2 fellestreninger med den lokale klubben.

Pris kr 300,- for hele leiren eller kr 100 pr dag.
Vi setter pris på om det betales på forhånd: – bank overføring til 9680.36.20544 eller vipps til 98250628 (Jacqueline). Joda, kontant på stedet går også, men forhåndsbetaling er utrolig arbeidsbesparende og det er VI som gjør arbeidet…)

Sosialt: Vi finner på mye kjekt sammen, i tillegg til å trene sammen! kom gjerne med ideer om fellesaktiviteter (inne / ute)!

Reisestipender: En reisepott settes til side med støtte fra Kampsportforbundet og fra Stavanger Kommune. I påmeldingskjemaet oppgir du om du søker reisestipend, og cirka reisekostnad. Etter reisen leverer du reisekvitteringer (fly inkl. til/fra flyplass / tog / buss / km), og reisepotten vil deles prosentvis til alle godkjente søkere. Utrolig fint om klubben din sponser litt, så rekker støtten til flere!

Støtte fra aikido-miljøet: AUN ber alle klubbene å oppfordre ungdommene sine til å delta, samt å støtte dem både moralsk, økonomisk (om de kan) og med å hjelpe de utvalgte til å forberede en god treningsøkt for anledningen. De regionale AUN-representantene kommer også til å fungere som koordinatorer for fellesreise fra regionene  (f.eks. felles biltur fra Bergen til Stavanger, eller klubbtogtur fra Oslo-Stavanger? Husk at jo tidligere du bestiller, jo billigere er det!

Overnatting: JAAAAA! Det er mulig å overnatte gratis i dojo’en. Her finnes det madrasser, puter, en del dyner, kjøkkenkrok, garderober med dusj, vaskemaskin/tørketrommel.Sponsorer og Støttespillere:  vi har fått støtte fra Kampsportforbundet og fra Stavanger Kommunes Ungdoms Kommunestyre! Og vi takker Stavanger JuShinKan Aikido for støtten!

Spørsmål henvendes aun@aikido.no eller aikimama@gmail.com

Arrangementskomiteen for Nasjonal Ungdomsleir 2023 i Stavanger er: 
AUN’s regionale representanter : Nathaniel Aas (HAFOS) for Østlandet – Nils Andrés Aarseth (Stavanger JuShinKan Aikido) for Sørvestlandet – Jakob Selbæk Pedersen (NTNUI) for Trondheimsregionen (vi leter etter rep’er for Bergen og for Harstad/Tromsø)
Lokal Arrangementskomité: Nils Andrés Aarseth, Mats Røste, Alexander Okuniewski fra Stavanger JuShinKan Aikido.
Med takk til mentoren vår: Rafael Støre (Tenshinkan) og gode hjelpere som Jacqueline von Arb (Stavanger JuShinKan Aikido) for gode innspill og støtte underveis!

Share on Facebook