Nasjonal Ungdomsleir 2022 (15-25 år)

Ungdomsleiren arrangeres av Aikido Ungdom Norge og er Norges eneste landsdekkende leir som er 100% av ungdom, for ungdom, i aldersspennet 15-25. Her finner du info om opplegg, overnatting, pris, reisetips… og reisestøtte! Dette blir kontinuerlig oppdatert, så følg med!

Ungdomsleir 2022

Er du mellom 15 og 25 år er du hjertelig velkommen til HAMAR fra torsdag 6. til mandag 10. oktober (altså enten første eller siste helg i høstferien din, med mindre du er fra Nord-Norge da…). Det blir treninger med bare oss, felles dag med gjesteinstruktør hos den lokale aikidoklubben, fritidsaktiviteter mm.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/360252242886647

Registreringsskjemahttps://tinyurl.com/NasjUngLeir2022

Plakat
.pdf (252 kb) : https://aikido.no/wp-content/uploads/2022/08/2022-AUN-Plakat.pdf
.png (1256 kb) : https://aikido.no/wp-content/uploads/2022/08/2022-AUN-Plakat.png

Finn AUN på Instagram: @aun_ung

Stedet: Espern Aktivitetspark på Hamar

Timeplan, dojo og instruktører Vi har et godt samarbeid med den lokale dojo’en Fudoshinkan Hamar – og har tenkt å delta på deres arrangement lørdag 8. med gjesteinstruktør. Ellers ønsker vi at at mange fra de ulike klubbene skal lede en av de resterende øktene – meld din interesse i påmeldingsskjemaet. Kanskje skummelt å tenke at man instruerer, derfor sier vi heller at vi “leder en trening”, det i seg selv er en fin trening å forbedere en økt! Mange har tatt utfordringen i å lede en økt eller flere!
Foreløpig tidskjema (endringer kan forekomme):
Torsdag: 18-20
Fredag: 13-15 & 18-19.30
Lørdag: 11-15 (inkl. lunsjpause) felles treningsdag med Fudoshinkan Hamar sitt arrangment: Høstleir
med inviterte instruktører Lisbeth Solheim, hovedinstruktør i Oslo Studentidrettslag/Aikido, Claire Coutris fra Sentrum
Aikido og Kristina Farmakidis, fra Fudoshinkan Hamar. Og pizzakveld hos Dimitris.
Mer info om Høstseminaret her: https://www.facebook.com/events/858192275171888
Søndag: 10-12 & 13-15
Mandag: 10-12 & 13-15

Sosialt: Vi finner på mye kjekt sammen, i tillegg til å trene sammen! kom gjerne med ideer om fellesaktiviteter (inne / ute)!

Pris kr 400,- for hele leiren eller kr 100 pr dag. Ekstra kostnad for Leir på lørdagen *kan* forekomme.
Vi setter pris på om det betales på forhånd: – bank overføring til 9680.36.20544 eller vipps til 98250628 (Jacqueline). Joda, kontant på stedet går også, men forhåndsbetaling er utrolig arbeidsbesparende og det er VI som gjør arbeidet…)

Overnatting: Det går dessverre ikke an å overnatte i dojo denne gangen, så vi har tenkt å ‘invadere’ Vikingskipet Vandrerhjem for de som trenger overnatting (ca 10 min å gå fra dojo’en), da må man må nok regne med ca 4-500 kr pr person pr natt i flermannsrom, men det inkluderer frokost…Ellers kjenner man alltids noen som bor i byen som man kan sove hos, så det trenger ikke å bli superdyrt.

Reising Bil/Tog til Hamar eller fly til Oslo Gardermoen, så tog nordover til Hamar (mer info om billig reise kommer snart)

Reisestipender: En reisepott settes til side med støtte fra Kampsportforbundet, pluss en liten slant fra en tidligere innsamlingsaksjon. I påmeldingskjemaet oppgir ungdommen om det søkes om reisestipend, og cirka reisekostnad. Etter reisen leveres reisekvitteringer (fly inkl. til/fra flyplass / tog / buss / km), og reisepotten vil deles prosentvis til alle godkjente søkere. Utrolig fint om klubben din sponser litt, så rekker støtten til flere!

Støtte fra aikido-miljøet: AUN ber alle klubbene å oppfordre ungdommene sine til å delta, samt å støtte dem både moralsk, økonomisk (om de kan) og med å hjelpe de utvalgte til å forberede en god treningsøkt for anledningen. De regionale AUN-representantene kommer også til å fungere som koordinatorer for fellesreise fra regionene  (f.eks. felles togtur fra Bergen til Hamar, eller klubbtur fra Stavanger til Hamar bør bestilles snarest!)

Sponsorer og Støttespillere:  vi har fått støtte fra Kampsportforbundet! Og vi takker Fudoshinkan Hamar for hjelp med å skaffe tilgang til dojo og billig dojo-overnatting og invitasjon til å delta på arrangementet deres.

Spørsmål henvendes aun@aikido.no eller aikimama@gmail.com

Arrangementskomiteen for Nasjonal Ungdomsleir 2022 i Hamar er: 
AUN’s regionale representanter : – Nathaniel Aas (HAFOS) for Østlandet – Stine Løvdahl (Stavanger JuShinKan Aikido) for Sørvestlandet – Therese A. Lægreid (Bergen Aikidoklubb) for Nordvestlandet – Jakob Selbæk Pedersen (NTNUI) for Trondheimsregionen
Lokal Arrangementskommite: Kristina Farmakidis & Susanne Tjøtta (Fudoshinkan Hamar)
Med takk til mentoren vår: Rafael Støre (Tenshinkan) og gode hjelpere som Jacqueline von Arb (Stavanger JuShinKan Aikido), og Markus Opdal (foreløpig uten klubb) for gode innspill og støtte underveis!

Share on Facebook