Hjemmesiden er ferdig

Kjære medlemmer,

I vinter lanserte vi en helt ny landingsside på aikido.no, og nå har også resten av den gamle aikido.no fått nytt design! Vi er både stolte og glade over å kunne vise frem en helt ny og oppdatert medlemsside!  Det er lagt inn et godt stykke arbeid i denne delen av siden, og det har blitt laget nytt innhold som skal være til hjelp og glede både for utøvere og instruktører. 

Så hva er det som er nytt? 

  • Vi har nå samlet referatene våre i en mappe på driven til NAF, disse har dere lett tilgang til gjennom “Referater” slik at det alltid er lett å følge med på hva styret jobber med. 
  • Teknisk komité fått en solid plass på siden, og dere vil finne basisteknikkene i et fresht og oversiktelig galleri, samme med soloøvelsene. Det har også blitt lagt til informasjon om instruktørutdanning, tips til gradering og hjelp til trening – som er seks videosnutter TK har satt sammen for å gi noen tanker om hvordan man kan trene med avstand. Selv om samfunnet er på vei til å åpne nå kan vi måtte møte flere nedstengninger, da er disse videoene god å ha.  
  • Vi har laget en liten oversikt over forsikringer og støtteordninger det er mulig å søke på.
  • Organisasjoner som Hombu, IAF, NKF og Aikikan har fått egne sider.
  • Bloggen er oppdatert med mange gamle nyheter som har ligget upublisert lenge, det ligger faktisk nyheter tilbake til 2003! Morsomt å lese både for nye og for gamle. 
  • Nettbutikken er løftet opp og frem.
  • …og enda mer vil komme!

Eventer og nyheter: 

Det er lagt opp til at klubbene selv publiserer og redigerer sine egne eventer. Dere lager dere en bruker, og får da tilgang til å legge ut seminar i kalenderen. Når dere logger dere inn finner dere også veiledning bestående av to korte videoer, samt mulighet til å skrive nyhetsposter. Og sistnevnte håper vi at flere vil ta i bruk! Tidligere var det skrevet reisebrev og historier fra seminarer og det er verdifullt for ettertiden, samtidig som alle får se hva som rører seg rundt i klubbene. 

Artikler:

Vi har også en plan om å implementere en egen artikkel-side. Vi tenker at denne skal inneholde artikler skrevet av medlemmene som handler om aikido og som kan være til hjelp eller inspirasjon for andre. Vi trenger få tilsendt minimum 5 artikler for at denne siden skal bli satt opp, og hvis dere sitter på gode artikler, eller har lyst å skrive en, blir vi glade om dere sender dette inn til redaksjonen i løpet av sommeren. 

Vi håper at dere vil ta dere tid til å bli kjent med og ikke minst få masse glede av den nye siden! Hvis dere har spørsmål om siden kan dere ta kontakt med redaksjonen på epost redaksjon@aikido.no

En stor takk til Aikido.no-komiteen for arbeidet med siden.

Vennlig hilsen NAF-styret

Share on Facebook