Ett år som Uchi-deshi?

Tenk deg et helt skoleår viet til trening av Aikido og Kenjutsu, assistere sensei med drift av linjen og aktiviteter, være med på studieturer og seminarer, m.m. kort sagt – ett år som Uchi-deshi! Aikido- og Kenjutsu-linja på Hadeland folkehøgskole søker etter en stipendiat for skoleåret 2017-18.

UCHI DESHI / stipendiat på Aikido- Kenjutsu linja på Hadeland folkehøgskole.

Nå har du muligheten å bo og trene Aikido og Kenjutsu for et år på Hadeland folkehøgskole som stipendiat!
Stipendiaten er elev og følger en opplæringsplan som vil bestå av linjefag, (i dette tilfelle Aikido – Kenjutsu) fellesfag og andre aktuelle temaer relatert til skolens aktiviteter. Stipendiaten vil få opplæring og ha oppgaver i tilknytning til ulike fag/temaer, miljøfremmende tiltak samt planlegging, organisering og ledelse av andre skolerelaterte aktiviteter.

Stipendiaten er en viktig resurs både for linja men også for hele skolesamfunnet. Hverdagen kan til tider være krevende og vi er derfor på jakt etter mennesker med positiv energi, kreativitet og pågangsmot. Det forutsettes at hun/han samarbeider lojalt med personalet om skolens målsettingen og regler, og har et lojalt og tett samarbeid med ledelsen, linjelærer og øvrige personale. (les mer om dette her http://www.hadelandfhs.no/utlysning-stipend-2017-2018/)

Spesielt for Aikido linja er det fordel med en vis teknisk erfaring fra før!
Har du erfaring med media, redigering, foto eller marketing, så er dette gode egenskaper for at nettopp du får tildelt denne plassen.

Send email med en god beskrivelse om deg, din erfaringer og motivasjon til stipendiatrollen til post@hafos.no markert med Stipendiat for Aikido – Kenjutsu linja eller en mail til Dimitris på aikidimi@online.no … så tar vi kontakt med deg!

og noen bilder av elevene:

Share on Facebook