Aiki-Ski i Lillehammer?

Fra og med februar finnes iriminage, ikkyo, ken, jo & Co…også i Lillehammer.

Et av hovedpunktene til Aikido Lillehammer er, at de ønsker seg etgodt samarbeid med andre kampsportstilarter i Lillehammer ogselvfølgelig også med aikidoklubber fra andre steder.
Et mangfoldig kampsportmiljø hever sikkert den generelle interessenfor diverse kampkunststilarter.

Spesielt i Lillehammer blir det klart at det finnes flere andrefritidsaktiviteter. Ofte med en megasportlig innslag. Aikido iLillehammer har ikke som mål å etablere en sportart til i området,det handler mer om håpet å framheve det spesielle i utøvelsen avkampkunsten.
Ansvaret for aikido har Jan Porthun, 3. dan aikido aikikai. Han harreist mye til aikido-seminarer spesielt i Frankrike. Svært ofte harhan trent hos Pierre Congard og hans lærer Toshiro Suga som er enstor aikidoekspert og for flere kjent som “Chang” fra James Bondfilmen Moonraker. (foto)

Forholdene i Lillehammer i relasjon til plass og muligheter er lagtopp slik at aikidotilbudet raskt kan utvides. Trening foregår bådemed og uten våpen.

Vi ønsker alle hjertelig velkomne, dette gjelder også for gjesterfra andre aikidodojos og: …hvis du er ambisiøs på ski, snowbordeller airboard kan du nå “jobbe” med dine fallteknikker på matteogså hos nye -Aikido Lillehammer-.

Kanskje er det da ikke mer så langt til Aiki-Ski…

Mer informasjon for alle nybegynnere finnes under: http://lillehammer.aikidoklubb.no/

Henning Mortensen,
Aikido Lillehammer

Share on Facebook